Det komplette byrå
for webutvikling
og markedsføring på nett

Vårt team utvikler og gjennomfører effektive strategier på nett for deg - et selskap som ser framover. Vi jobber hardt og smart for å sikre vekst og suksess for din bedrift.

Vårt modige team ble satt sammen i starten av 2016. 10+ år med erfaring hjalp oss levere flere vellykkede IT-prosjekter til små og mellomstore bedrifter. Underveis forsto vi at kundene våre behøver mer, og bedre, synlighet på nett. Vi styrket selskapet og teamet vårt med en dyktig skribent, og en markedsføringsekspert.

Siden den gang har vi jobbet med ulike markedsføringssegmenter som søkemotoroptimalisering, markedsføring i sosiale medier, digital markedsføring inkl. e-post. Vi ønsker å bygge langvarige, gjensidige forhold basert på gjennomsiktighet, stå-på-vilje, felles tillitet, og integritet, med våre ansatte, kunder og andre forretningspartnere.

Vi ønsker å bygge langvarige, gjensidige forhold basert på gjennomsiktighet, stå-på-vilje, felles tillitet, og integritet, med våre ansatte, kunder og andre forretningspartnere.

10+

års erfaring

26

vellykkede kampanjer

6

SEO-førstesider

70+

fornøyde kunder

24/7

kundeservice

110%

dedikasjon og fokus

V Å R   V I S J O N

Vi ønsker å påvirke måten bedrifter snakker, lytter og deler på nett.