Pay Per Click Management

Beryktede Pay-Per-Click

Betalt reklame har en umiddelbar effekt siden de vises på førstesiden til alle store søkemotorer. Det gir merkevaren din langt bedre synlighet, og når lengre enn noen andre markedsføringsstrategier kan.

Blar du ofte gjennom side 2 av søkeresultatene hos Google? Ikke vi heller. Det er de 5-6 øverste resultatene som får all oppmerksomheten fra brukerne. Vi vil at linken til nettsiden din skal vises der, til en så lav pris som mulig.

Vi leverer resultater som hjelper deg nå dine forretningsmål. Optimalisering og tilpassing av Google AdWords-kampanjer har vært vår spesialitet i årevis, og vi bruker gjerne vår erfaring til å bidra til at du lykkes. Hovedfokuset vårt - maksimere ROI. Vi kobler våre positive resultater til det faktum at vi tilbyr en skreddersydd, individuell tilnærming til hver enkelt av kundene våre.

Effektiv kommunikasjon

Konstant kommunikasjon er en av nøkkelelementene. Vi er alltid villige til å holde deg oppdatert på hvordan prosjektet går.

Tekst som selger

Vi unngår kjedelige fakta og forsøker å trigge leserens følelser når vi lager dine annonsetekster. La våre skribenter ta seg av den vanskelige jobben.

Søkeord, innstillinger og optimalisering

Vi undersøker hvilke søkeord og setninger som selger best for deg, setter opp og konfigurerer alle aspekter av kampanjen, og optimaliserer den for å oppnå stadig bedre resultater.

Våre casestudier

Lyst til å vises topp 4 hos Google?

Bare skriv oss en kort melding

Kundeomtaler

Se alle
Fields marked with an * are required

(Valgfritt)

(Valgfritt)

Er det noe spesielt du vil vi skal sjekke? Fortell oss dét, og gi oss det beste tidspunktet å ringe deg på.