Digital Consultancy Services

Shopify Nettbutikk

Det å opprette en nettbutikk kan virke som en skummel tanke, men fortvil ikke. Vi hjelper deg å bygge din drømmebutikk. Til dette er Shopify mest sannsynlig et av de beste alternativene, og vi er eksperter på nettopp dette.

Shopify – brukt av over 3000 norske nettbutikker

Som en av de raskest voksende plattformene for nettbutikker, så er Shopify uten tvil et godt alternativ for norske bedrifter. Dette handler mest av alt om fleksibilitet, designmaler og ikke minst en rekke forskjellige apper. Dessuten er Shopify, tross alle disse godene, et rimeligere alternativ sammenlignet med de fleste konkurrentene. Sist men ikke minst har Shopify fri etablering, og med ingen bindingstid kan du prøve deg fritt frem.

Fordeler med Shopify

  • Bruk Facebook og andre sosiale medier for salg
  • SSL-sertifikat på siden
  • PayPal, Visa, Mastercard og en rekke andre betalingsløsninger
  • Bruk mobilen for å styre din side
  • Optimalisert for søkemotorene
  • Markedsfør et uendelig antall produkter
  • Integrer rabatter og gavekort
  • 100 design som alle frister
  • Benytt akkurat det domenenavnet du ønsker

Spør oss om hjelp

Vi er behjelpelige og nær når du trenger oss som mest. Som spesialister på Shopify, og da spesielt de norske forholdene, så ønsker vil å tilby deg den hjelpen du trenger.

Oppstartshjelp Integrasjon Oppsett/teknisk Design / Markedsføring Oversetting

Oppstartshjelp

Shopify er absolutt blant de enklere tjenestene der ute, men også denne kan by på hodebry innimellom. Det er kjedelig når dette skjer etter flere timer med jobb. La oss derfor gi deg en pangstart med gode tips, slik at du slipper å rive deg i håret senere!For å få den beste veiledningen tilgjengelig i Norge kan du velge et oppstartsmøte med oss. Enten over telefon eller skjermdeling, så vil vi på en times tid ta deg gjennom startgropa i Shopify. Skulle behovet for videre konsultasjon være et alternativ, så gjør vi dette til en redusert pris. I møtet gjennomgår vi din nettbutikk. Her kan du med egne øyne se hvordan vi setter opp riktig momsoppsett, fraktpriser, integrasjon med Bring, integrasjon med regnskapssystem, design og forside, apper som øker salget, og oppsett av chat. Ring oss eller send en e-mail i dag for å sette opp et møte.

Integrasjon

Integrasjoner av diverse løsninger er kanskje den beste goden i Shopify. Enten det er Mailchimp, Bring, Vipps, PayPal, eller andre kjente integrasjoner, så er dette dog ikke veldig lett. Shopify.com gir deg ikke support vanligvis, og det kan også være vanskelig å få god hjelp på norsk av appene du skal integrere. Velg oss i stedet, så får du direkte og norsk hjelp til det du lurer på.

Oppsett/teknisk

Shopify.com tilbyr en chat 24/7 for de som ønsker hjelp med oppsett og det tekniske. Du kan også velge å ringe dersom du er mer komfortabel med det. Selv om hjelpen er gratis, så er ulempen her at den kommer på engelsk.Dersom du heller foretrekker direkte hjelp på norsk, da enten over skjermedeling eller telefon, så bistår vi deg når dette måtte passe.

Design / Markedsføring

Shopify tilbyr ingen hjelp til designet og markedsføringen av din nettbutikk. Som et alternativ oppfordrer de deg til å kontakte dyktige partnere slik som oss. Vi tilbyr nemlig logodesign, design av nettbutikk, reklameannonser, Facebook markedsføring, markedsføring via Google Ads og mer.

Oversetting

Ønsker du å markedsføre deg mot norske kunder? Da er du nødt til å selge produktene på norsk. Selv om alle nordmenn kan engelsk, så konverterer produkter som selges på norsk mye bedre her til lands.Vi tilbyr oversetting av både E-post/SMS-maler, så vel som temaene i Shopify. Dersom du ønsker å lese mer om dette, så kan du se på vår side for språkpakker.

Priser

+ 2% av omsetningen

* Lynrask nettbutikk
* Inkluderte maler
* Ingen produkt begrensinger
* Hosting og SSL-sertifikat
* Salg gjennom FB og Instagram
* Gratis kundeservice 24/7

2 uker gratis, ingen bindingstid
+ 1% av omsetningen

* Enkelt Oppsett + disse fordelene:
* Gavekort for salg
* Opp til 5 ansattbrukere
* Nøkkeltall og rapporter

2 uker gratis, ingen bindingstid
+ 0,5% av omsetningen

* Medium Oppsett + disse fordelene:
* Opp til 15 ansattbrukere
* Nøkkeltall og rapporter
* Egen kontaktperson hos Shopify

2 uker gratis, ingen bindingstid

Ønsker du et tilbud?

Der Shopify ikke er det vanskeligste programmet i verden, så er det behjelpelig å få en pangstart. Da slipper du hodebryet med å gå feil senere i prosessen. Vi tilbyr både rådgivning så vel som fullføring av hele din nettbutikk.

Testimonials

Fields marked with an * are required

(Valgfritt)

(Valgfritt)

Er det noe spesielt du vil vi skal sjekke? Fortell oss dét, og gi oss det beste tidspunktet å ringe deg på.