Web Development Services

Fullskala markedsføring i sosiale medier

Bli mer synlig på nettet og treff en bredere målgruppe

Hvilke merkevarer kjøper du til vanlig? De du allerede har hørt om. En effektiv strategi for sosiale medier vil gjøre merkevaren din synlig "overalt" på nettet, og dermed oppfordre målgruppen til å handle.

Vi skreddersyr ulike strategier eksklusivt for ditt varemerke og din målgruppe. Vi kan oppdatere dine kontoer på sosiale medier, lange fengende innhold, kontakte og samarbeide med bloggere, og distribuere informasjon på tvers av populære sosiale plattformer.

Innsatsen vår er fokusert på en eneste ting: å øke fortjenesten og bevisstheten rundt din merkevare, ditt produkt eller tjeneste.

Oppsett & oppdatering

Vi oppretter og fyller dine sosiale profiler med kvalitetsinnhold i tråd med din strategi og image. Vi oppdaterer kontoene for å øke engasjementet til målgruppene og bygge solide kundeforhold.

Samhandling & engasjement

Sosiale plattformer vil øke trafikken din på kort sikt takket være spesialtilbud, konkurranser, undersøkelser, gaveutdelinger, rabatter, nyhetsbrev, og så videre. Vi tar oss av alt slikt for deg.

Affiliate-, Influencer- og Referral-markedsføring

For å gi markedsføringskampanjen din et ekstra gir bruker vi avanserte strategier, som benytter seg av jungetelegrafen og research og samarbeid med mennesker med stor påvirkningskraft i din nisje og målgruppe.

Our case studies