Web Development Services

Nysgjerrig Søkemotoroptimalisering

Se for deg at nettsiden din vises som en av de 5 øverste resultatene på førstesiden til Google. Uten betalt reklame.

Ser du ofte gjennom søkeresultatene på side #4 hos Google? Ikke vi heller. Våre SEO-strategier vil gi deg en høyere rangering blant Googles søkeresultater. Høyere rangering betyr at flere mennesker vil besøke nettsiden din, uten ekstra kostnader til betalt markedsføring.

Du kan ikke ignorere SEO. Det påvirker innlastingstiden til nettsiden din, evaluerer kvaliteten på innhold, og kobler din tilstedeværelse på nettet til et slags sosial nettverk rundt siden din. La oss håndtere SEO for deg, siden vi er utdannet og oppdatert på de siste retningslinjene fra alle de store søkemotorene som Google оg Bing.

SEO er en holistisk og omfattende innsats fra (hovedsaklig) Google for å forstå hvem du er, og hva bedriften din kan tilby på nett.

Konkurranse og nøkkelord-undersøkelse 

Picasso sa en gang: "Gode artister kopierer, fantastiske artister stjeler". Vi lager en liste med dine konkurrenter (det kan bli nyttig), analyserer deres innhold og layout, og presenterer våre beste SEO-strategi for deg.

Lokal bevissthet

Bedriften må være enkelt og godt synlig på alle digitale kart som finnes. Vi passer på at informasjonen om bedriften din spres til alle tilgjengelige geotjenester og plattformer.

Ren kode

Få en fordel mot konkurrentene dine med godt skrevet kildekode med riktig struktur! Vi utfører utallige tester for å finne nettsidens svake punkt og feil, korrigerer dem og gir deg en rapport.

Sikkerhet

En liten, ubeskyttet nettside er utsatt for mange trusler, som malware, hacking, trojanere, etc. Vi forhindrer slike angrep med kraftige, krypterte SSL-sertifikater, brannmur og antivirusprogramvare.

Sideoptimalisering

Vi gjør innholdet ditt enkelt tilgjengelig for søkemotorer. Boter, som scanner nettsiden din for endringer og oppdateringer, vil enkelt finne det de leter etter, og øke nettratingen din.

Metainformasjon og innhold

Innhold er kongen. Metainformasjonen er dronningen. Søkemotorer trenger ofte ytterligere informasjon for å avgjøre meningen med innholdet ditt. Vi omgir teksten med ytterligere metainformasjon som hjelper deg nå fram til kundene dine.

Legg konkurrentene dine bak deg

Ønsker du å ha en betydelig tilstedeværelse på nett?

La oss hjelpe deg gjennom alt som har med SEO å gjøre.

Referanser

Fields marked with an * are required

(Valgfritt)

(Valgfritt)

Er det noe spesielt du vil vi skal sjekke? Fortell oss dét, og gi oss det beste tidspunktet å ringe deg på.