Vesta AS Kunder Tiltrekking

 

Vesta AS er et rengjøringsselskap som betjener både privat- og bedriftskunder, og jobber for å gjøre hverdagslivet deres så skinnende som mulig. De spesialiserer seg på rengjøring av leiligheter, kontorer, industrielle kjøkken, byggesteder, etc.

Brukervennlig nettdesign gav gode resultater under brukertester
Konstant vekst av trafikk til nettsiden
Avansert CRM-system gjorde alle forretningsprosesser så enkle som de kan bli.
 

Utfordringen

Denne nyoppstartede bedriften trengte å få sine første kunder på plass for å begynne å tjene penger. De trengte en nettside, et CRM-system og en nettkampanje for å få ting til å rulle.

Løsningen

Vi kombinerte en landingsside med en innovativ eCommerce-løsning, som lot besøkende kjøpe renholdspakker basert på sine behov. Når nettutviklingen var ferdig startet vi en aggressiv markedsføringskampanje på Google og Facebook. På toppen av det støttet vi kampanjen med e-postmarkedsføring og innholdslevering, søkemotoroptimalisering og spesialtilbud til massene.

Resultatet

På bare 3 måneder oppnådde vi stødige 40+ unike besøkende til nettsiden hver dag. Potensielle kunder kontaktet selskapet hver eneste dag. Deres Return On Investment (avkastning på investering) når 227 %.

3x trafikk til siden

227% ROI

Vesta AS

"Fra dag 1 lot Nordic IT Solutions oss fokusere på å skalere bedriften vår, i stedet for å håndtere kompliserte IT-greier. Takket være disse folkene kunne vi heve standarden vår til et helt nytt nivå."

Få nye casestudier på epost:

Fields marked with an * are required

Flere Casestudier